Material girl!

Wat ben ik, nou ja CREATIEF! Productontwerper, grafisch ontwerper en fotograaf, met gevoel voor materiaal, beeld & vorm.

Mijn achtergrond; Sandberg (Master of Design, Rietveld Amsterdam), Kunstacademie (Maastricht afgestudeerd richting productvormgeving) en Mts Sint Lucas (Boxtel). Tijdens deze studies heb ik me ontwikkeld tot zelfstandig vormgever. Ik ben werkzaam binnen een breed gebied, van logo naar lamp tot aan fotoshoot. Dat is ook de reden dat ik mijn website op deze manier heb ingericht. Het is een collage van mijn werk, alles staat gemixt maar je kan ook een filter aanzetten om mijn werk per categorie te bekijken.

Naast het hebben van een eigen bedrijf, ben ik trots op mijn gezin! Zij inspireren mij! Tijdens onze reizen maak ik veel foto’s van materialen en structuren, welke mij inspireren bij het ontwikkelen van nieuwe materialen/producten. Ook mensen en hun omgeving leg ik graag vast, maak graag wandelingen in de natuur met mijn camera, en kijk zo gedetailleerd naar alles om me heen.

Deel op Social Media Share on FacebookTweet about this on Twitter

Comments are now closed for this article